Z-health

Jeg bruger mange forskellige værktøjer, blandt andet dem fra Z-health. Jeg har flere af deres kurser .

Z-health er et amerikansk system som træner forbindelserne mellem hjerne og krop. Her tager man udgangspunkt i det enkelte individs tilstand og fletter det sammen med moderne neurovidenskab. Det har vist sig meget effektivt, da mange traditionelle træingssystemer og behandlingsmetoder udgår fra en ”one size fits everybody”-model. Z-health gør det omvendte. Man tester hvert individ for at finde den helt rigtige løsning.

Nervesystemet kontrollerer hele kroppen, og hvis du vil ændre på noget, uanset om det er smerte, bevægelighed, styrke, koordination, hurtighed, eller nogen anden fysisk evne, er den hurtigste vej dertil, at justere nervesystemet.

Det styrer ikke bare alt som foregår i kroppen, det har også vist sig være et system i kroppen som bliver ved at med at tilpasse sig og kan ændres – uanset alder. Det betyder, at du kan forbedre din krops evner, ved alle aldre.

Nervesystemet er det hurtigste system vi har i kroppen. Dets hurtige kommunikation i kroppen gør også, at hvis du arbejder med det på den rigtige måde, kan du mange gange få meget hurtige forandringer i din krop.