Om Annelike

Annelike ejes og drives af Anneli Kula Enevoldsen. Med en holistisk tilgang og fokus på fysisk aktivitet, sportspsykologi, neurologisk træning og sports management hjælper hun erhverv, atleter og privatpersoner med at nå deres mål.

Anneli har en Degree of Bachelor of Social Science in Sport med overbygning i sportspsykologi og ledelse. Hun har siden videreuddannet sig indenfor neurologi og hjernen og har mange års erfaring med træning, ledelse og sport. Hun har tidligere være fysisk træner på en militærbase i Afghanistan og er idrætspsykologisk konsulent og fysisk træner i flere forskellige talentudviklingsmiljøer.

Der er med andre ord masser af såvel teoretisk som praktisk erfaring at trække på mht. at forstå kroppen, og hvordan hjernen påvirker vores handlinger, tanker og præstationer.

Hos Annelike findes en bred vifte af samarbejdsmuligheder: Anneli arbejder både som konsulent, hvor hun bl.a. fungerer som rådgiver indenfor konceptudvikling og træningsprojekter, som inspirerende foredragsholder og som træner, hvor 1:1 sessioner eller holdtræning tilbydes.