Hjernebaseret neurologisk træning, kan foregå på mange forskellige måder, alt afhænger af atlet og sport. Når der skulle laves et forløb med elitebadmintonspiller Hans-Kristian Vittinghus, var det tydeligt at vi stod med en meget komplet spiller. Han er meget bevidst om små og store ting, og har en fantastisk god evne til at omsætte instruktioner til handling. Dette gjorde, at vi på relativt kort tid havde mulighed for at finde øvelser, som han selv kunne arbejde videre med. Målet var at forbedre hans serve, som havde været ustabil. Læs her om hans oplevelse af neurologisk træning.
Der er slet ingen tvivl om at træningen har været med til at åbne op for at jeg har kunne arbejde meget bedre med at få løst de udfordringer jeg har med serven.
Træningen med Anneli har været med til at give mig den rette inspiration til hvordan jeg kan ændre min tankeproces og også hvordan jeg rent fysisk bedre kan lykkes med serverytmen.
Det er jo ikke sådan at jeg lige pludselig bare føler en god serv er det letteste i verden – der er stadig arbejde der skal gøres. Men det aller vigtigste jeg føler træningen har givet mig; er motivationen og værktøjerne til at arbejde målrettet med at få det forbedret. Det synes jeg jo bestemt vi ser en del tegn på har givet pote på nuværende tidspunkt og jeg føler mig overbevist om at jeg kan lykkes med at gøre det endnu bedre fremadrettet.
Så kort fortalt har det altså været et udbytterigt forløb som egentlig adskiller sig meget rent træningsmæssigt fra noget andet jeg har prøvet tidligere.
Hans-Kristian Solberg Vittinghus, professionel badmintonspiller
Vores fundament er idrætsmedicin, sportspsykologi og idrætsvidenskab. Vi arbejder med udgangspunkt i nervesystemet, som forbinder krop og hjerne, og dermed påvirker kroppens funktion. Uanset hvad dit mål er, er den hurtigste vej til forandring at forstå, hvordan dit nervesystem arbejder.