For sportsfolk og idrætsklubber findes der flere muligheder for at optimere træningen samt den mentale del af træningen. Det er forskelligt, hvilken form for hjælp og rådgivning, man har brug for. Det kommer både an på, hvor man er i sin sport, men selvfølgelig også, hvem man er, og hvad man har som mål. Jeg hjælper atleter, sportsfolk og hold fra hele landet og på alle niveauer. Læs mere her på siden, hvordan jeg kan hjælpe atleter og sportsfolk. Book et foredrag eller et forløb allerede i dag.
Book et inspirerende foredrag eller workshop og klæd atleterne i din klub bedre på til at klare sportens krav. Eksempler på foredrag kunne være: temaer omkring idrætspsykologi, hjernen, træningsoptimering ud fra et neurologisk perspektiv. Workshops kan være alt fra neurologisk træning til mobilitet og mental træning. Alle foredrag tilpasses pågældende idræt, niveau og klub.
Skal man holde sine atleter skadefrie og hjælpe dem til deres absolut optimale præstation, er det ikke nok kun at tænke på det fysiske. Man skal også have en forståelse for, hvordan hjerne og nervesystemet spiller sammen. Derfor er det også muligt at booke længere workshops til trænerne, som hjælper med dette. Der vil her være en god mulighed for at udvide sin værktøjskasse som træner, og dermed sikre en bedre og skadefri atlet.
Disse workshops er godt givet ud, hvis man kan se fordelen i at arbejde med en langsigtet strategi til klubbens atleter. På den måde kan I sørge for, at atleterne udvikles både fysisk og mentalt samt, at de finder en god balance mellem sporten og privatlivet.
Med Annelis brede erfaring inden for forskellige felter som f.eks. fysisk træner af ungdomslandsholdene i basketball og fysisk træner på en militærbase i Afghanistan, kan hun trække på en bred erfaring. Anneli kender til mange forskellige typer af idræts- og kulturmiljøer. Derfor har det ingen betydning, om man er en lille eller storforening.
Hvad har din klub brug for? Tag kontakt og fortæl, hvad I mangler, så skræddersyr jeg et produkt, som passer til jeres specifikke behov.
Har I et ønske om at blive endnu bedre til den sport, I udøver? Så kan det være, at I har brug for præstationsoptimering. Ved præstationsoptimering kan man både arbejde med det mentale og/eller den fysiske træning og grundviden omkring træningen. Det afhængig af, hvad man har brug for som hold.
Dyrker du en sport på højt niveau, skal kroppen præstere ekstra meget. Vores hjerne afgør tit en stor del af det, som vi kan præstere. Nogle gange kan vores hjerne sætte en stopper for at opnå de resultater, som vi gerne vil opnå.
Som atlet og elitesportsudøver er det enormt vigtigt ikke at få skader. En skade kan sætte dig langt tilbage i din træning og sætte en stopper for at nå dit mål. Derfor kan det være smart at lave øvelser, der er skadesforebyggende. Det afhænger naturligvis også af, hvad du ønsker at have fokus på i dit forløb.
Når man arbejder med neurologisk træning, arbejder man med udgangspunkt i nervesystemet, som forbinder krop og hjerne, og dermed påvirker kroppens funktion. Uanset hvad dit mål er, er den hurtigste vej til forandring at forstå, hvordan dit nervesystem arbejder.
Den neurologiske indgangsvinkel virker ofte anderledes og mere effektivt end de traditionelle behandlingsmetoder og træningsformer.
Neurologisk træning kan foregå på mange forskellige måder. Det kan være alt fra små øjenøvelser og fokus på åndedrættet til mere fysisk krævende øvelser. Det kommer igen helt an på, hvad man skal opnå med træningen. Det er forskelligt fra person til person og sport til sport.
Skal du have neurologisk træning som privatperson, så foregår det i Annelike Klinikken. For idrætshold foregår træningen ude i klubberne. For individuelle atleter vil det være afhængigt af, hvad vi præcis skal arbejde med. Derfor kan det være en blanding af, at den neurologiske træning foregår i den sportslige arena og i Annelike Klinikken.
Elitesportsudøvere skal ikke kun være i fysisk god form. De skal konstant udvikle sig på flere parametre, som f.eks. kultur og miljø. Her ser man nærmere på både sportens miljø og kultur, men også på eliteudøvernes miljø uden for sporten. Alt dette er med til at styrke sport-life balance. Dvs. balancen mellem de to forskellige liv, man som sportsudøver har. Der kan være mange faktorer som spiller ind fra ens private liv, som f.eks. familie, uddannelse, venner og kæreste.
Alle områderne skal styrkes, og det kan I som trænerteam være med til at styrke. Den mentale styrke er lige så vigtig som den fysiske styrke. Få gode redskaber til jeres hold, sådan at holdet udvikler sig mentalt sammen i den rigtige retning. Som holdtræner og leder skal du være i stand til at skabe et godt miljø og en stærk kultur for dit hold.
Undgå at dit team bliver begrænset af utilstrækkelig kommunikation og utydelig kultur. Sammen kan I opnå de mål, som I gerne vil. Book et forløb hos Annelike Klinikken.
Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os for at høre mere.