Sportscoaching

Har du brug for hjælp til at opnå det mål, du drømmer om? Det kan være alt fra at gennemføre et 5 km motionsløb til en ironman eller en anden sportslig præstation.

Sportscoaching er til dig, der f.eks. mangler viden om, hvordan du planlægger en realistisk træningssæson, hvor du holder dig skadefri og stadig kan passe arbejde og familie.

Med coaching hjælper jeg dig kort og godt med at lægge en sikker og realistisk træningsplan til et specifikt mål.

Running Marathon Runner in Forest

Sportscoaching er for dig som ønsker:

Sådan foregår sportscoaching

Når du starter et forløb op, tager jeg udgangspunkt i din nuværende form og evt. skade/skavanker. Andre vigtige faktorer, jeg tager højde for, er blandt andet din hverdag med familie og arbejde – og dit MÅL selvfølgelig!

Ud fra det sammensætter jeg en optimal træningsplan, og du træner selv på de tidspunkter, som passer bedst ind i din hverdag. Hver måned laver vi et status-tjek, og du får en ny træningsplan efter evaluering af foregående måned.

Med et coachingforløb er det nemmere at holde fokus på målet, når du har en coach, der støtter dig gennem hele forløbet. Du får en personligt tilpasset plan, som tager udgangspunkt i dig og dit liv.

Vælger du sportscoaching hos Annelike, får du en coach, der er meget kvalitetsbevidst omkring de forskellige forløb. Du får ikke et standardprogram udleveret. Din personligt tilpassede plan tager udgangspunkt i netop dig, dit mål og sammenhængen med familie, job og fritid.

Du behøver ikke at afsætte en masse tid til transport, når du skal have sportscoaching. Det meste kan klares via telefon og e-mail. I nogle tilfælde kan det dog være bedre at mødes.

Opnå succes med en personlig sportscoach

Din personlige sportscoach og mentor er Anneli Kula Enevoldsen, som har en bred teoretisk og praktisk erfaring.

Når du vælger Anneli som coach, er du garanteret en træner, som brænder for dit mål lige så meget, som du selv gør! Et træningsforløb vil altid været præget af såvel fysiske som mentale forandringer.

Forandring er en proces. Selvom et træningsforløb har fokus på den fysiske træning, mærker mange også en udvikling på det mentale plan. Mange lærer at tage det den mentale udvikling fra sporten med ud i hverdagen. Her kan man blive mere robust og stresstolerant, og blive i stand til at bevare roen ved udfordringer. Du kan tilmed opleve mere overskud i hverdagen, som du kan trække på i flere situationer.

Ingen mennesker er ens, og derfor er der heller ingen træningsforløb der er ens. Da du kommer til at gennemgå forandringer, vil du naturligvis også løbende få tilpasset din træning samt den støtte, du har brug for. Med adgang til sparring kan du hurtigere opnå succes. Jeg er med dig hele vejen. Du skal selvfølgelig selv lave din træning, for at det skal virke.

Du behøver ikke at være professionel sportsudøver for at få hjælp fra en sportscoach. Det eneste det kræver er, at du har et ønske om at nå et mål eller blive endnu bedre til den sport, du allerede dyrker.

Har du brug for hjælp med din sportslige udvikling?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os for at høre mere.