Neurologisk træning og nakkesmerter

Da jeg så pludselig stod med uudholdelige nakkesmerter, svimmelhed og nedsat bevægelighed opsøgte jeg Anneli med henblik på at kunne nedbringe smerter og øge min bevægelighed.

Se video fra Anas forløb

Ved et træningsforløb havde jeg mulighed for at få arbejde med årsagen til min smerte og ikke kun symptomerne (som lægen medicinere sig ud af).

Min baggrund har altid været præget at fysisk aktivitet – både i arbejdslivet hvor jeg i 10 år har fungeret som operativ soldat og i fritiden hvor træning er højt på prioriteringslisten. Anneli ved hvordan man motiverer til at blive ved med at arbejde hen mod målet, selvom man kan føle frustration over ikke at have samme bevægelighed som tidligere.

Under hele forløbet er der givet øvelser, der har kunne laves hjemme eller i træningscenteret og der er altid givet en god introduktion og forklaring på hvorfor vi gør som vi gør. Det har været krævende at lave øvelserne, men er det hele værd, når man ser hvordan man rykker sig hver uge. Fra da jeg startede til nu har jeg fået mærkbart mere bevægelighed i kroppen, hvor jeg ellers var låst helt fast.

Ana Blanco, tidligere soldat

Har du brug for hjælp til at knække koden i din sport?

Vores fundament er idrætsmedicin, sportspsykologi og idrætsvidenskab. Vi arbejder med udgangspunkt i nervesystemet, som forbinder krop og hjerne, og dermed påvirker kroppens funktion. Uanset hvad dit mål er, er den hurtigste vej til forandring at forstå, hvordan dit nervesystem arbejder.