Idrætskonsulent

Jeg tilbyder rådgivning, sparring og undervisning til f.eks. trænerteams, idrætsorganisationer og fagpersoner.

En idrætskonsulent kan give den ekspertise, der er brug for i mange forskellige sammenhænge indenfor såvel erhverv som i foreningsregi. Her taler vi om alt fra enkelte tilfælde til hele eller dele af større og mindre projekter.

Jeg har erfaring med blandt andet:

…og meget mere.

Tilbud tilpasses til hver enkelt opgave. Kontakt mig og fortæl om jeres ønsker.

Sparring og rådgivning til sportsklubber

Jeg har en bred erfaring inden for organisation og ledelse samt er uddannet i sport management. Derfor kan jeg give sparring og rådgivning til både nyopstartede klubber eller klubber, der blot ønsker at optimere organisationen.

Annelike kan også hjælpe specifikt hos sportsklubber med sportsoptimering eller skadesforebyggelse. Det kan være i form af foredrag eller indsats hos et enkelt hold.

Rådgivning og udvikling af træningskoncepter

Mangler I hjælp til udvikling af træningskoncepter, så kan jeg rådgive og sparre jeres klub eller fitnesscenter. Der er stor konkurrence inden for sport, så det gælder om at skille sig ud, så man kan højne niveauet. Her kan Annelike hjælpe med udvikling af koncepter.

Foredrag

Er det tid til et skud energi og ny inspiration? Annelike deler gerne sin viden gennem foredrag, workshops og events på arbejdspladser og skoler, i idrætsklubber og foreninger samt til netværks- og personalearrangementer.

Det foregår altid på en let, sjov, motiverende og energigivende måde og er baseret på den nyeste viden og god erfaring. Ingen gruppe er for stor eller lille, og hvert enkelt foredrag skræddersyes efter jeres ønsker indenfor hendes vidensområde.

Alle foredrag afholdes af Anneli Kula Enevoldsen.

Har du brug for hjælp til at knække koden i din sport?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os for at høre mere.