Sagt om Annelike

Min baggrund har altid været præget at fysisk aktivitet – både i arbejdslivet hvor jeg i 10 år har fungeret som operativ soldat og i fritiden hvor træning er højt på prioriteringslisten. Anneli ved hvordan man motiverer til at blive ved med at arbejde hen mod målet, selvom man kan føle frustration over ikke at have samme bevægelighed som tidligere.

Det har været fedt at arbejde sammen med Anneli og der er ingen tvivl om at de redskaber hun har givet pigerne (U16 damelandshold) var med til at de kunne blive ved med at rejse sig gennem den hårde turnering A-EM var. Vi vandt jo fair play prisen bla pga af hvor godt pigerne støttede hinanden under kampene både i medgang og modgang men også fordi de hele tiden agerede som om de havde overskud og var glade og smilende udenfor banen. Så mange af de ting Anneli har givet dem, har vi helt sikkert kunne bruge og vi vendte også tilbage til dem undervejs.

Hos Anneli har jeg fået bugt med problemer og smerter, jeg længe har gået med, ofte blot ved hjælp af enkelte korrektioner i øvelserne. Anneli har desuden været skarp til at introducere mig for øvelser, der har hjulpet mig med mine mangler på basketballbanen.

Hele forløbet med Anneli har været meget spændende og anderledes at være igennem end noget anden træning jeg tidligere har lavet. Der er slet ingen tvivl om at træningen har været med til at åbne op for at jeg har kunne arbejde meget bedre med at få løst de udfordringer jeg har med serven.

Min umiddelbare opfattelse af øvelserne var, at de var ret mærkværdige og atypiske ift. hvad man normalt laver i et fitnesscenter, derfor fandt jeg det lidt underligt, f.eks. at gå rundt og trække vejret gennem et sugerør. Men efter at have lavet øvelserne, var det ret åbenlyst, at de faktisk hjalp. Det blev blandt andet vist ved at lave en air-hunger test før og efter jeg trak vejret gennem et sugerør. Forbedringerne var ret store på trods af ikke mere end 3 minutter mellem de to test. Jeg har helt sikkert fået en masse forskellige værktøjer jeg kan bruge fremadrettet.

Anneli har tilrettelagt et program der passede ind i min hverdag, og vigtigst af alt, har hun kunne tilrettelægge træningsmængden, således at jeg undgik skader. Jeg har haft over 500 træningspas, og hendes måde at kombinere de forskellige træningsmetoder, har været fuldstændig fantastisk. På 11 måneder har Anneli været årsagen til at jeg er gået fra at være en almindelig motionist til super motionist, og jeg har gennemført en halv og en hel Ironman distance, på denne korte tid.

Anneli er professionel og leverer produktet præcis som aftalt. Hun er hurtigt og overholder deadlines samt giver sit professionelle besyv til opgaven. Jeg kan til enhver tid anbefale Anneli som samarbejdspartner.

Efter et træningsforløb på blot fire måneder er jeg gået fra at have daglige smerter, mange begrænsninger, tage smertestillende flere gange ugentligt/dagligt både for at kunne stå og gå, men også for at kunne sove, til kun at tage smertestillende ved enkeltstående tilfælde og ikke være påvirket af smerter hver dag. Jeg har skiftet fokus og arbejder nu sammen med og omkring mine skader, i stedet for at tolerere dem og bevidst provokere dem. Nu kan jeg træne og fungere med træthed og ikke smerte som grænse. Det har givet mig helt ny livskvalitet. Jeg har flyttet mig både fysisk og mentalt, noget som giver positive resultater mange steder i min hverdag.