Velkommen til Annelike Klinikken!

Jeg hjælper motionister, eliteatleter og erhvervsfolk med optimering af sportspræstation, afhjælpning af skader og meget andet.

Vores fokus er:

Sådan foregår det

Hvert forløb sammensættes ud fra den enkeltes behov og mål. Efter grundig test og samtale får du kyndig vejledning og øvelser udarbejdet til dig. For at sikre det bedst mulige resultat, er det vigtigt, at du afsætter tid dagligt til at udføre dine øvelser. Du skal med andre ord være klar til at arbejde aktivt på egen hånd imellem vores sessions. På den måde vil du typisk hurtigt mærke fremgang.

Uanset om du er sportsudøver eller hverdagsmotionist, klarer vi os for det meste rigtigt langt hen ad vejen med de øvelser, man får ved at komme i klinikken. Vi tester igennem nervesystemet, og sørger for at få de forskellige systemer til at spille sammen. Dertil får vi også vendt de daglige rutiner og aktiviteter, som de er nu og ser på, om der er nogen af dem, der skal justeres for at få bedre effekt.

Hvad er neurologisk træning?

Man arbejder med udgangspunkt i nervesystemet, som forbinder krop og hjerne, og dermed påvirker kroppens funktion. Uanset hvad dit mål er, er den hurtigste vej til forandring at forstå, hvordan dit nervesystem arbejder.

Den neurologiske indgangsvinkel virker ofte anderledes og mere effektivt end de traditionelle behandlingsmetoder og træningsformer.

Neurologisk træning kan foregå på mange forskellige måder. Det kan være alt fra små øjenøvelser og fokus på åndedrættet til mere fysisk krævende øvelser.

Jeg hjælper dig med:

Hvem kan få hjælp i Annelike Klinikken?

Annelike Klinikken er en sportsklinik, men stort set alle kan få hjælp i Annelike Klinikken. Det handler bare om, at du har lysten til at gå i gang med et forløb, hvor du har sat dig et mål i forhold til f.eks. en sportslig præstation eller at afhjælpe smerter forskellige steder i kroppen.

Ingen mennesker er ens, og derfor er der heller ingen træningsforløb der er ens. Derfor vil jeg ved første session altid tage en snak om din baggrund og dit behov samt, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Du kan få hjælp som privatperson, som virksomhed eller klub. Kontakt mig for at få sammensat det forløb, der passer til dig/jer.

Kunne du tænke dig et større forløb med mere fokus på selve træningen, så kan det være sportscoaching er mere for dig. Det er også muligt at kombinere de to ting. Altså at du både kommer i klinikken samtidig med, at du har et coachingforløb.

Har du brug for hjælp til at knække koden i din sport?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os for at høre mere.