Privatperson

For privatpersoner findes der forskellige muligheder for at nå dit mål. Går du rundt med et stort ønske om at nå et sportsligt mål, som f.eks. at løbe et motionsløb, gennemføre en ironman eller deltage i et fedt mountainbike-løb? Men du er i tvivl om, hvordan du skal forbedre dine resultater og nå dit mål. Annelike hjælper også privatpersoner med at opnå resultater og mål indenfor sport og træning.

Book en tid i klinikken til genoptræning med neurologisk træning, sportsoptimering eller for at komme af med smerter eller skavanker. Du kan også vælge at få dig en personlig coach, hvor du sætter dig et mål og får hjælp med at lave en individuelt tilpasset plan. Læs mere her på siden om, hvordan du kan få hjælp til at nå dit mål. Læs mere herunder om dine muligheder.

1:1 sessioner

Jeg tager udgangspunkt i dit nervesystems forbindelse mellem hjerne og krop, og hvordan vi, via stimulering af det, kan optimere funktion eller mindske smerte. Rent praktisk kan det være alt fra små øjenøvelser og vejrtrækning til bevægelse af vores led og muskulatur. Nogle af vores værktøjer er idrætsmedicin, idrætspsykologi og Z-health. Til 1:1 sessioner får du et forløb, hvor vi mødes i klinikken og arbejder ud fra dit specifikke behov, som du har.

Har du sat dig et mål, og har brug for hjælp med struktur af træning, men kan klare den praktiske del selv, er et coachingforløb måske et bedre alternativ for dig.

Coachingforløb

Et mål uden plan er blot en drøm! Drømmer du om at løbe et maraton, lave en ironman, eller lave en anden sportslig præstation? Hvis det er din drøm, men du mangler viden om, hvordan du planlægger en realistisk træningssæson, hvor du holder dig skadefri, stadig kan passe arbejde og familie, så er sportscoaching måske noget for dig.

Sportscoaching er for dig som ønsker:

Sådan foregår sportscoaching hos ANNELIKE

Jeg tager udgangspunkt i hvad du kan, og tager højde for evt. tidligere skade(r), din hverdag med alt fra familie til arbejde og selvfølgelig dit MÅL! Ud fra det laver vi en realistisk træningsplan, hvor du får hjælp med alt fra struktur til træningsintensitet, men du træner selv på de tidspunkter, som passer bedst ind i din hverdag. Hver måned laver vi et status-tjek, og du får en ny træningsplan efter evaluering af den foregående måned.

Og hey, det behøver ikke være noget i ”det ekstreme hjørne”, det kan også godt være at kunne deltage til et 5 km løb eller noget helt andet. Det er dig, der bestemmer, hvilket mål, vi skal arbejde med.

Udvikling er sundt for alle – ung som gammel. Det er aldrig for sent at have nye drømme og mål. Det gælder blot om, at du har lyst til at udvikle dig og arbejde i et fornuftigt tempo. Her kan Annelike hjælpe dig med planen for udviklingen og det rette tempo.

Læs mere om hvad andre siger om deres forløb med sportscoaching.

Hvor lang tid varer et forløb?

Det kommer meget an på, hvad dit behov er, og hvilket mål du har sat dig. Forløbene kan vare alt fra flere uger til flere måneder. Vi planlægger sammen ud fra dine ønsker, hvor lang tid forløbet skal vare, så du kan opnå det bedste resultat.

Events og foredrag

Skulle I være flere, der har interesse i f.eks. mental træning og motivation, så er det også muligt for mindre grupper af privatpersoner at booke foredrag og events.

I skal blot kontakte os, og ud fra jeres ønsker sammensætter jeg det, som I har brug for.

Har du brug for hjælp til at knække koden i din sport?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os for at høre mere.