Erhverv

Er I ved at starte et projekt op eller mangler sparring og rådgivning? Dækker det over området motion og sport, hjerne og motivation eller samarbejde og livsstil? Så kan det være en fordel at have en idrætskonsulent. Her kan du få sparring og undervisning til hele eller dele af projektet. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvad jeg kan hjælpe med.

På konsulentdelen har jeg hjulpet erhverv med blandt andet:

Rådgivning til virksomheder

Med mange års erfaring inden for både idrætskultur, virksomhedsledelse og organisationsstruktur kombineret med min viden om hjernen, kan jeg rådgive f.eks. idrætsklubber, fitnesscentre og virksomheder. Det kan f.eks. være i forbindelse med sportslige præstationer eller det sociale og trivsel i både sportsklubber og arbejdspladser.

Personalepleje

Mangler der et energi-kick til en firmadag eller konference? Et inspirerende foredrag, gymnastik for hjernen eller en energifyldt time, er et godt boost på dagen.

Bliv inspireret fra sportens verden på arbejdet. Man behøver ikke at være eliteidrætsudøver for at kunne drage nytte af de samme værktøjer i sin hverdag. Det at dyrke sport på højt plan er langt mere end træningstimer og tekniske øvelser. Medarbejdere og ledere skal præstere på arbejdet ligesom sportsudøvere og trænere skal.  Den mentale strategi er en nøglefaktor, som også kan omsættes i en helt almindelig hverdag. Tag del af disse værktøjer i form af et foredrag eller et sundhedsprojekt, og opnå en øget trivsel hos medarbejdere og i ledergruppen på arbejdspladsen.

Når man tager sig godt af sit personale, præsterer de også bedre. F.eks. kan teambuilding i kommunikation og samarbejde give en masse gode relationer blandt kollegaerne. Derudover er der stor gevinst ved at øge sundheden på arbejdspladsen. Det kan have en positiv effekt på lang sigt i form af lavere sygefravær og øget trivsel. På kort sigt kan det også have en positiv indvirkning ved f.eks. konferencer eller firmadage.

Vil man pleje personalet med individuelle sessioner i klinikken, kan der laves erhvervsaftaler.

Har I brug for professionel rådgivning fra en idrætskonsulent?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os for at høre mere.