Sport

For sportsfolk og idrætsklubber findes der flere muligheder. Præstationsoptimering, sportspsykologi, neurologisk træning og skadeforebyggelse står i fokus.

Udøvere

I Annelike Klinikken hjælper vi alt fra begyndere til eliteidrætsfolk til at forbedre deres præstation ved med 1:1 sessioner. For klubber er der mulighed at lave gode aftaler i klinikken for deres udøvere.

Her kan du læse hvad kunderne siger.

Klub

Book et inspirerende foredrag eller workshop og klæd atleterne bedre på til at klare sportens krav. Eksempel på foredrag er temaer omkring idrætspsykologi, hjernen, træningsoptimering ud fra et neurologisk perspektiv. Workshop kan være alt fra neurologisk træning til mobilitet og mental træning. Alle foredrag tilpasses pågældende idræt, niveau og klub.

 

Skal man holde sine atleter skadefrie og hjælpe dem til deres absolut optimale præstation, er en forståelse af hvordan hjerne og nervesystemet spiller sammen et must. Derfor er det også muligt at booke længere workshops til trænerne, som hjælper med dette. Der vil her være en god mulighed for at udvide sin værktøjskasse som træner, og dermed sikre en bedre og skadefri atlet.

 

Hvad har din klub brug for? Tag kontakt og fortæl hvad I mangler, så skræddersyr vi et produkt, som passer til de specifikke behov.

CVR: 35594396