Sportscoaching

Drømmer du om at løbe et maraton, lave en ironman, eller lave en anden sportslig præstation? Hvis det er din drøm, men du mangler viden om hvordan du planlægger en realistisk træningssæson, hvor du holder dig skadefri, stadig kan passe arbejde og familie, så er sportscoaching måske noget for dig.

Sportscoaching er for dig som ønsker:
  • En personligt tilpasset træningsplan.
  • En personlig coach for sparring og motivation.
  • Friheden til at selv vælge dine træningstider.
  • Mulighed for tilkøb af 1:1 sessioner for sportsterapi og skade/smerte-rehabilitering til nedsat pris.

Sådan foregår sportscoaching hos ANNELIKE 

Vi tager udgangspunkt i hvad du kan, evt. tidligere skade, din hverdag med alt fra familie til arbejde og selvfølgelig dit MÅL! Ud fra det laver vi en realistisk træningsplan, hvor du får hjælp med alt fra struktur til træningsintensitet, men du træner selv på de tidspunkter, som passer bedst ind i din hverdag. Hver måned laver vi et status-tjek og du får en ny træningsplan efter evaluering af foregående måned. Og hey, det behøver ikke være noget i ”det ekstreme hjørne”, det kan også godt være at kunne deltage til et 5 km løb, eller noget helt andet.
Når du vælger Annelike som din coach er du garanteret en træner, som brænder for dit mål, ligeså meget som dig selv! Et træningsforløb vil altid været præget af forandringer – fysiske og mentale – og der vil løbende være behov for tilpasninger og støtte. Ingen træningsforløb er ens, men med Annelikes erfaring er du sikret, at nogle udfordringer undgås og mange successer opnås hurtigere.

 

Book dit forløb idag!

 

CVR: 35594396