Sportscoaching

Har du brug for hjælp til at opnå det mål, du drømmer om? Det kan være alt fra at gennemføre et 5 km motionsløb til en ironman eller en anden sportslig præstation.

Vi anbefaler sportscoaching, hvis du mangler viden om, hvordan du planlægger en realistisk træningssæson, hvor du holder dig skadesfri og stadig kan passe arbejde og familie.

Vi hjælper dig kort og godt med at lægge en sikker og realistisk træningsplan til et specifikt mål.

Sportscoaching er for dig som ønsker:

  • En personligt tilpasset træningsplan
  • En personlig coach for sparring og motivation
  • Friheden til at selv vælge dine træningstider
  • Mulighed for tilkøb af 1:1 sessioner i Annelike Klinikken til nedsat pris

 

Sådan foregår sportscoaching

Vi tager udgangspunkt i din nuværende form og evt. skade/skavanker. Andre vigtige faktorer, vi tager højde højde for, er blandt andet din hverdag med familie og arbejde – og dit MÅL selvfølgelig!

Ud fra det sammensætter vi en optimal træningsplan, og du træner selv på de tidspunkter, som passer bedst ind i din hverdag. Hver måned laver vi et status-tjek, og du får en ny træningsplan efter evaluering af foregående måned.

Din personlige coach er Anneli Kula Enevoldsen, som har en bred teoretisk og praktisk erfaring.

Når du vælger Anneli som coach, er du garanteret en træner, som brænder for dit mål ligeså meget, som du selv gør! Et træningsforløb vil altid været præget af såvel fysiske og som mentale forandringer, og du vil løbende få tilpasset din træning samt den støtte, du har brug for.

Ingen træningsforløb er ens, men med Annelis erfaring vil du hurtigere opnå succes, have adgang til sparring og mærke, at dit mål er indenfor rækkevidde. Du skal selvfølgelig selv lave din træning, for at det skal virke.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke dit forløb i dag? Kontakt os her.

Her kan du læse mere om hvad der er af muligheder for din idrætsklub!

 

CVR: 35594396