Privatperson

Book en tid i klinikken til genoptræning eller for at komme af med smerte og skavanker eller få dig en personlig coach, hvor du sætter dig et mål og får hjælp med at lave en individuelt tilpasset plan.

 

1:1 sessioner

Vi tager udgangspunkt i dit nervesystems forbindelse mellem hjerne og krop, og hvordan vi, via stimulering af det, kan optimere funktion eller mindske smerte. Rent praktisk kan det være alt fra små øjenøvelser og vejrtrækning til bevægelse af vores led og muskulatur. Nogle af vores værktøjer er idrætsmedicin, idrætspsykologi og Z-health. Til 1:1 sessioner får du et forløb, hvor vi mødes i klinikken og arbejder ud fra dit specifikke behov.

 

Har du sat dig et mål, og har brug for hjælp med struktur af træning, men kan klare den praktiske del selv, er et coachingforløb måske et bedre alternativ for dig.

 

Coachingforløb

Et mål uden plan er blot en drøm! Drømmer du om at løbe et maraton, lave en ironman, eller lave en anden sportslig præstation? Hvis det er din drøm, men du mangler viden om hvordan du planlægger en realistisk træningssæson, hvor du holder dig skadefri, stadig kan passe arbejde og familie, så er sportscoaching måske noget for dig.

Sportscoaching er for dig som ønsker:

  • En personligt tilpasset træningsplan.
  • En personlig coach for sparring og motivation.
  • Friheden til at selv vælge dine træningstider.
  • Mulighed for tilkøb af 1:1 sessioner (link til klinikken) for sportsstøtte-træning og skade/smerte-rehabilitering til en god pris.

Sådan foregår sportscoaching hos ANNELIKE

Vi tager udgangspunkt i hvad du kan, evt. tidligere skade, din hverdag med alt fra familie til arbejde og selvfølgelig dit MÅL! Ud fra det laver vi en realistisk træningsplan, hvor du får hjælp med alt fra struktur til træningsintensitet, men du træner selv på de tidspunkter, som passer bedst ind i din hverdag. Hver måned laver vi et status-tjek og du får en ny træningsplan efter evaluering af foregående måned.

Og hey, det behøver ikke være noget i ”det ekstreme hjørne”, det kan også godt være at kunne deltage til et 5 km løb, eller noget helt andet.

Dette siger andre om deres forløb.

Samarbejde

Vi kan hjælpe mange, men ikke alle. Er man ude efter en behandling, kan vi varmt anbefalde:

Events og foredrag

Mindre grupper af privatpersoner kan booke foredrag og events.

 

Book tid på tlf. 31155482 eller send en besked her.

 

 

CVR: 35594396