Sagt om Annelike

Anneli giver sit professionelle besyv til opgaven

MariaSJeg har haft den fornøjelse at samarbejde med Anneli i forbindelse med udarbejdelse af et koncept til vores Health Club. Anneli er professionel og leverer produktet præcis som aftalt. Hun er hurtigt og overholder deadlines samt giver sit professionelle besyv til opgaven. Jeg kan til enhver tid anbefale Anneli som samarbejdspartner.
Maria Schultz, fitnesschef i Charlottehaven Health Club

Mødet var så positivt, og jeg mærkede straks at Anneli var engageret i mit projekt

triathlon tri-coaching sports-coaching Jeg har igennem et par år gerne ville lave en fuld Ironman distance, og jeg var på udgik efter måden jeg skulle træne og blive klar til konkurrencen. Jeg bookede et møde med Anneli, hvor jeg informerede hende om mit privatliv og arbejdsliv, iht. tiden der skulle bruges på træningen.

Mødet var så positiv, og jeg mærkede straks at Anneli var engageret i mit projekt. 5 dage efter var Anneli klar med en plan for hvordan jeg skulle blive klar til en Ironman, 11 måneder senere.

I hele træningsforløbet har Anneli været en kæmpe mentor, samt så inspirerende i hverdagen for min træning. Hun har coache og holdt humøret højt, selvom det var mørkt og koldt. Hun har tilrettelagt et program der passede ind i min hverdag, og vigtigst af alt, har hun kunne tilrettelægge træningsmængden, således at jeg undgik skader. Jeg har haft over 500 træningspas, og hendes måde at kombinere de forskellige træningsmetoder, har været fuldstændig fantastisk.

På 11 måneder har Anneli været årsagen til at jeg er gået fra at være en almindelig motionist til super motionist, og jeg har gennemført en halv og en hel Ironman distance, på denne korte tid.

   Lars Grønbæk Poulsen, IronMan 2014

Drengene var top motiverede hver gang og det var en stor glæde, at se drengene udvikle sig både fysisk og mentalt

ung og sund træningJeg arbejder i en fritidsklub i Vanløse og havde frie hænder til at udvikle et projekt der kunne samle børn og unge på tværs af bydelen. Jeg var ikke i tvivl om, at et fitness projekt med Anneli, kunne blive en stor succes. Jeg sendte hende en projektbeskrivelse, som hun heldigvis sagde ja til at være en del af.

Vi startede i februar med et hold på tolv drenge i alderen 12-14 år. Formålet med projektet havde flere lag. Det havde til hensigt at samle en flok drenge som var svære at aktivere i klubberne og som generelt havde det svært med voksenkontakt. Det var målet at skabe en tæt relation til drengene og samtidig at give dem en positiv oplevelse, med en træningsform hvor ALLE kunne deltage. Vi ønskede at give dem en grundviden om træning, både i teori og praksis. Samtidig var det et mål at lære hinanden at kende på tværs af klubberne.

Anneli præsenterede drengene for mange forskellige former for træning, hvor funktionel træning var i centrum. Hun skabte et miljø hvor der var plads til at have det sjovt og samtidig et miljø hvor der var respekt for hende som autoritet. Drengene var top motiverede hver gang og det var en stor glæde, at se drengene udvikle sig både fysisk og mentalt. En kæmpe succes.

   Natasja Berghof, pædagog i Højen Fritidsklub

Jeg kan mærke, at jeg har fået en hel ny vinkel på min træning

Training Camp AnnelikeFørst og fremmest tak for et rigtig dejligt ophold med masser af udfordringer, læring og rigtig godt selskab 🙂 Det var også fedt, at træningen var så forskellig, og at vi for det meste bare brugte de redskaber vi havde omkring os. Træningen blev på den måde gjort sjovere, og jeg fik en masse redskaber til, hvordan det er nemmere i hverdagen at tænke træning ind, således at man ikke absolut behøves at tjekke ind i det nærmeste fitnesscenter.

Efter jeg er kommet hjem, har jeg allerede anvendt mange af de redskaber, som Anneli gav mig, og jeg kan mærke, at jeg har fået en hel ny vinkel på min træning. Tak for det 🙂

  Charlotte Munk Jakobsen, deltager på Training Camp Annelike på Mallorca

Efter jeg startede hos Anneli har jeg været skades fri

skadefri træning glædeAnneli har givet mig styrke fysisk og mentalt via sit gode menneskelige indsigt.  Før jeg startede hos Anneli døjede jeg med skader hele tiden men efter jeg startede hos Anneli har jeg været skades fri og dette er sket med simple trænings-øvelser fra Anneli hvilket har hjulpet mig med at bestige et bjerg og løbe et halv marathon mere helt uden skader. Kan varmt anbefale Anneli som træner.

Anders Olsen

Det var hårdt arbejde, men aldrig uoverskueligt, fordi jeg følte mig stærk!

gravid træningFor 9 måneder siden satte jeg af sted på en af de største rejser i mit liv – vejen til at blive mor!

Min krop har været udsat for en hel del, og krævet pleje og ekstra opmærksomhed i til et niveau, der ofte blev på grænsen til det sjove. Derfor har Annelis støtte og motivation været uundværlig!

Da dagen kom, og jeg skulle føde mit barn, havde jeg været til træning dagen inden! Trods svangerskabsforgiftning var jeg mentalt og fysisk klar. Det var hårdt arbejde, men aldrig uoverskueligt, fordi jeg følte mig stærk! Derudover, kom vores barn til verden med de flotteste ”sundhedstal” og i klart fostervand, der viste at hun ikke havde været stresset undervejs i graviditeten.

Vi er Anneli dybt taknemmelige for at have været med på ”rejsen”!

Anna (Carmen & Jason)

Det har givet mig helt ny livskvalitet

skadefri træning

Efter et træningsforløb på blot fire måneder er jeg gået fra at have daglige smerter, mange begrænsninger, tage smertestillende flere gange ugentligt/dagligt både for at kunne stå og gå, men også for at kunne sove, til kun at tage smertestillende ved enkeltstående tilfælde og ikke være påvirket af smerter hver dag. Jeg har skiftet fokus og arbejder nu sammen med og omkring mine skader, i stedet for at tolerere dem og bevidst provokere dem. Nu kan jeg træne og fungere med træthed og ikke smerte som grænse. Det har givet mig helt ny livskvalitet. Jeg har flyttet mig både fysisk og mentalt, noget som giver positive resultater mange steder i min hverdag. Jeg har fået redskaber til at fortsætte min udvikling alene. Skulle jeg gå i stå, er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ringer til Anneli for hjælp!

Laura Gjendal

Læs hele Lauras historia her.

Send en besked og book dit personlige forløb her.

 

 

CVR: 35594396