Annelike Klinikken

 

Her er alle velkomne! Vi hjælper alle fra elitesportsfolk til forretningsfolk og sygemeldte. Klinikken er for dig, som vil optimere din præstation i sport, forbedre din krops funktion eller komme af med skade og smerte.

 

Udgangspunktet er hvordan nervesystemet forbinder krop og hjerne som et samlet system, og dermed påvirker kroppens funktion og hvordan vi har det. Har du prøvet de traditionelle behandlingsmetoder og træningsformer, kan denne neurologiske indgangsvinkel virke ny og anderledes i forhold til den gængse. Men uanset hvilken fysisk evne, du vil ændre, er den hurtigste vej til forandring at forstå hvordan dit nervesystem arbejder. Det gør vi ved hjælp af moderne videnskab om krop og hjerne, og det er meget effektivt.

 

Efter test og samtale, får du kyndig vejledning med øvelser tilpasset dig. For at et forløb skal give det bedst mulige resultat, er det vigtigt at du kan afsætte 15 minutter om dagen til at udføre dine øvelser. Du skal med andre ord selv være klar til at arbejde aktivt på det, som skal føre til forbedring.

Sportsterapi

Sportsterapi har til formål at hjælpe sportsfolk til at få bedre udbytte af deres træning og præstere bedre i deres idræt. Her er alle velkomne, elite som motionister. Her er nogle af de ting vi kan hjælpe med:

 • Maksimer dit atletiske potentiale ved træning af nervesystemet, og optimer dermed din præstation.
 • Mindsk dine gener af idrætsskade eller smerte ved aktivitet.
 • Tag udgangspunkt i din krop og sport, og lær via nervesystemet at arbejde skadesforebyggende.
 • Knæk koden til kommunikationen mellem din hjerne og nervesystemet.
 • Få hjælp med hurtigere restitution, spændingsregulering og forbedret mobilitet.
 • Udvikle din mentale evne ved sport. Det kan være alt fra koncentration, mental udholdenhed, holde sig til sin konkurrencestrategi etc.

Neurologisk træning

Træning af nerveforbindelser mellem hjerne og krop for forbedring af hvordan din krop har det og fungerer. Nervesystemet styrer din krop og er et meget hurtigt system at arbejde med, hvis man vil skabe en forandring i sin krop. Vi kan meget med neurologisk træning, og kan afdække mange områder. Afhængig af det specifikke arbejdsområde hos hver enkelt klient, kan den neurologiske træning foregå på mange forskellige måder. Det kan være alt fra små øjenøvelser og vejrtrækning til større og mere fysisk krævende øvelser. Akkurat hvad der skal til, ved vi mere om efter test og samtale.

Neurologisk træning er for alle som vil arbejde med at:

 • Mindske smerte i hverdag eller i specifik aktivitet.
 • Udvikle kroppens atletiske potentiale.
 • Forbedre bevægelighed.
 • Forbedre evnen til koncentration og mental udholdenhed.
 • Forbedre balance.
 • Mindske gener som astma, migræne, stress, spændingshovedpine etc.

Genoptræning

Uanset om det er gamle eller nye skader, vil et sundt genoptræningsforløb, hjælpe med at sørge for, at man hurtigst muligt er tilbage i god tilstand igen. Hvert forløb bliver individuelt tilpasset den enkelte klients tilstand, og forløbet justeres løbende. Book et forløb hvis du ønsker:

 • Genoptræning efter skade, smerte eller sygdom.
 • Mindske smerte hvis du oplever daglige smerter, eller smerte i specifik bevægelse.
 • Forbedring af balance, mobilitet eller anden nedsat funktion.

Book dit forløb i klinikken på tlf. 31155482 eller send en besked.

Her finder du klinikken

Du finder os på plan 2 i Fields shoppingcenter inde i fitness dk. (Man behøver ikke være medlem af fitness dk for at bruge klinikken.)

Offentlig transport som regionaltog og metro stopper ved Ørestad Station, som er lige udenfor Fields indgang. Flere busser stopper også tæt på Fields. Her findes også parkeringskælder, for den som kommer i bil.

Adressen er:

Field’s shoppingcenter fitness dk PLAN 2

Arne Jacobsens Allé 12, butik 430

2300 København S

 

Evt. afbud skal meldes via telefon (ring eller SMS) senest 24 timer før aftale. Ved senere afmelding eller udeblivelse betragtes sessionen som brugt, og det fulde beløb vil blive opkrævet.

Priser

CVR: 35594396